Skip links

Misiunea

La Allurene, oferim femeilor moderne și emancipate de azi o experiență de îngrijire a pielii care să reflecte armonios echilibrul lor dinamic între carieră, familie și grijă de sine.

Misiunea noastră este să aducem frumusețe și strălucire în viața femeilor, prin produse multifuncționale, care completează cu grație stilul lor de viață activ și sprijină fiecare etapă a călătoriei lor. Eliberăm timpul valoros al femeilor prin rutine minimaliste și necomplicate, oferindu-le spațiu pentru a se conecta cu esența lor și a se bucura de momente de îngrijire personală autentice.

Valori

Autenticitate

Suntem autentice în tot ceea ce facem, creând produse care să reflecte frumusețea naturală și autentică a femeilor moderne.

Empowerment

Oferim femeilor un sentiment de putere și încredere în fiecare etapă a vieții lor, inspirându-le să abordeze cu optimism provocările și recompensele zilnice.

Inovare responsabilă

Suntem dedicate inovării continue în îngrijirea pielii, dezvoltând produse eficiente și responsabile din punct de vedere ecologic, respectând mediul înconjurător.

Echilibru și armonie

Încurajăm și susținem femeile în căutarea unui echilibru armonios între carieră, viața de familie și îngrijire personală, oferind produse care să completeze și să îmbrățișeze această diversitate a vieții.

Debut

Cu o pasiune profundă pentru frumusețea naturală și nevoile femeilor moderne și emancipate de azi, fondatoarea noastră, Gina Bordaș, a fost sursa de inspirație pentru creația Allurene. În timpul propriilor ei experiențe, Gina a simțit nevoia stringentă de a simplifica rutina de îngrijire a pielii, oferind produse care să răspundă provocărilor femeilor care echilibrează cariera, viața de familie, starea de bine și îngrijirea personală într-o lume plină de dinamism și diversitate. Înțelegând nevoia femeilor de produse multifuncționale, rezultate imediate și o rutină minimală, Gina a creat o linie de îngrijire a pielii care se adaptează perfect la stilul lor de viață activ și complex.

Cu această viziune și cu propriile experiențe ca sursă de inspirație, Gina a fondat Allurene Skincare pentru a oferi nu doar produse de îngrijire a pielii, ci și o comunitate care să celebreze autenticitatea și frumusețea femeilor moderne, care jonglează cu grație între carieră, familie, starea de bine și îngrijire personală.

De la formulările multifuncționale până la accentul pus pe rezultatele imediate, Allurene reprezintă o extensie a experienței și a viziunii Ginei pentru o îngrijire a pielii care să ofere femeilor moderne exact ceea ce au nevoie. Fiecare detaliu, fiecare textură și fiecare aromă îmbină armonios eficacitatea cu senzorialitatea, creând astfel o colecție de produse care nu doar îngrijește, ci și îmbrățișează cu căldură și înțelegere. Allurene este mai mult decât un brand – este o comunitate care celebrează frumusețea autentică și puterea femeilor moderne, aducând lumină și strălucire în fiecare zi.

Intră în comunitatea Allurene

Știm că vrei să fii prima care se bucură de noutăți exclusive, oferte, flash sales și informații despre îngrijirea tenului.

Așa că, te așteptăm în comunitatea Allurene cu un cadou de bun-venit: 20 RON reducere la prima ta comandă!

X