Skip links

FAQ

Livrare/Comenzi

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciilor de curierat, iar prețul unic pentru livrare este de 20 lei. Livrarea se plătește în momentul plasării comenzii, odată cu plata produselor comandate. În eventualitatea în care comanda depășește pragul de minimum 400 lei, livrarea este gratuită.

Termenul de livrare este de 24 - 48 h din momentul confirmării comenzii. Comenzile primite până în ora 14:00 vor fi colectate în ziua respectivă, pentru că știm cât de important e pentru tine să îți primești comanda cât mai rapid.

Metoda de plată a unei comenzi se realizează prin transfer bancar, plata cu card sau plata la livrare.
ATENȚIE! Avem nevoie de numele tău întreg ,de adresa completă și numărul de telefon pentru a putea expedia o comandă.

Dacă ai o problemă cu comanda, ne poți contacta pe hello@allurene.ro , prin Whatsapp sau telefonic la numărul 0770974494 (L-V 09:00 – 17:00).

Da, poți returna produsele cumpărate, dar numai în ambalajul original, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care ți-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 14 de zile de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de către tine.

Produse

Produsele noastre au o valabilitate de 2 ani.

Nu. Produsele noastre nu sunt testate pe animale și nu vor fi niciodată.

Nu. Produsele noastre sunt fără parabeni, fără silicon, non-toxice și fără coloranți.

Da. Ingredientele folosite în produsele noastre sunt naturale și certificate Ecocert și Cosmos. Ne place să fim eco friendly 😊

Da. Pentru că încrederea ta e cea mai importantă pentru noi, toate produsele noastre sunt testate dermatologic, iar, după caz, oftalmologic.

Da. Produsele noastre sunt potrivite pentru toate tipurile de ten.

Nu. Dar e foarte important ca produsele să fie păstrate conform datelor de pe ambalaj, între 5-25 °C, ferite de căldură, umiditate și pe cât posibil păstrate în ambalajele originale.

Da. Allurene este un brand românesc cu produse fabricate 100% în România.

Da. Recipientele noastre sunt reciclabile în proporție de 98%. De asemenea, ele sunt certificate Ecocert și Cosmos. Ne place să fim prietenoși cu natura.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.
X