Skip links
Ser hidratare Allurene

Allurene ser de hidratare – Bliss for my face!

Hey there, sweetie!

Let‘s talk about the holy grail of hydration 😊

Aș vrea să îți fac cunoștință cu serul de hidratare Allurene, care cu siguranță îți va oferi senzația de bliss on your face. Acest ser de hidratare este destinat tuturor tipurilor de ten, iar ingredientul activ al acestuia este HYDROTENSYL, ce asigură hidratare intensă și de durată, acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

De ce să folosești serul de hidratare Allurene – Bliss for my face?

Acesta conține agenți de hidratare într-o formulă ușor de aplicat, ce îți oferă o excelentă performanță senzorială, efect de hidratare de lungă durată, menține și reglează hidratarea, oferă o senzație de finețe și netezire a pielii, îmbunătățind flexibilitatea pielii, menține hidratarea cutanată și de asemenea are un parfum proaspăt, fără alergeni pentru o experiență specială, așa cum meriți.

Cum se folosește serul de hidratare Allurene – Bliss for my face?

Nu este pretențios deloc, așadar, are nevoie doar să îl aplici dimineața și seara, pe față, gât și decolteu, pe pielea curățată și/sau demachiată în prealabil. Se utilizează ca parte a unei rutine minimaliste și multifuncționale de skincare împreună cu alte BFF Allurene.

De asemenea, nu uita să aștepți aproximativ 2 minute înainte de a trece la următorul pas, pentru a lăsa tenul să profite din plin de acest răsfăț hidratant.

Hope you enjoyed it, bella!

Listă ingrediente: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Mel (Honey) Extract, Soluble Collagen, Polyquaternium-37, Sodium Pca, Hydrolyzed Elastin, Serine, Glycogen, Phenoxyethanol, Ppg-1-Peg-9 Lauryl Glycol Ether, Parfum, Glyceryl Laurate, Piroctone Olamine, Sorbic Acid.

XOXO,
Your BFF.

Lasă un comentariu

X