Skip links

Curățenia de primăvară începe cu raftul tău de cosmetice

Primăvara este o perioadă minunată a anului, în care alegem să facem curățenie, în diverse părți/spații ale vieții noastre, în principal pentru a face loc lucrurilor noi, fiind și un moment minunat pentru a ne reevalua și ajusta rutina de îngrijire a pielii.

Până la curățarea feței, despre care vom vorbi imediat, e nevoie să facem o curățare a raftului tău de cosmetice. Este un moment Marie Kondo, în care ne luăm la revedere de la orice obiecte care nu stârnesc bucurie sau chiar au termenul de garanție depășit! Această metodă se bazează pe o separare a produselor pe categorii și îți cere să parcurgi fiecare articol pentru a afla ce rămâne și ce merge.

Dacă îți place să cumperi produse de fiecare dată când te entuziasmezi (ne identificăm fiecare aici), atunci probabil că ai un raft aglomerat. Această metodă poate fi aplicată pentru a te ajuta să îți organizezi produsele de îngrijire a pielii, dar și întreaga casă.

Acum poți face alte alegeri, poți identifica produse care să îndeplinească mai multe nevoi ale îngrijirii pielii. La Allurene, ne-am focusat pe aspectul „less is more”: mai puține produse, dar mai multe ingrediente active care acționează sinergic într-o precizie farmaceutică, pentru a-i asigura tenului îngrijirea de care are nevoie.

set complete skin care allurene

Curățarea feței

Primăvara este un moment grozav pentru a-ți curăța în profunzime tenul. Pe tot parcursul iernii, pielea devine uscată, cu acumulare de celule moarte. De aceea, acum poți acționa pentru a-ți exfolia și împrospăta pielea. Exfolierea ajută la curățarea porilor, ceea ce reduce erupțiile și îmbunătățește aspectul general al pielii.

Apa micelara Allurene
Apa micelara Allurene

Stabilirea unei rutine de îngrijire a pielii

Stabilirea unei rutine consistente de îngrijire a pielii este esențială pentru o piele sănătoasă pe tot parcursul anului, dar este deosebit de importantă primăvara, pentru că pe măsură ce vremea se încălzește și petrecem mai mult timp în aer liber, pielea noastră este mai expusă la razele UV, poluare și alți factori de mediu care o pot influența și deteriora. O rutină de bază de îngrijire a pielii ar trebui să includă curățarea, hidratarea și protecția solară.

Curățarea: curățarea este baza oricărei rutine bune de îngrijire a pielii. Este important să găsești un produs de curățare care să funcționeze pentru tipul tău de piele și să nu-ți îndepărteze pielea de uleiurile sale naturale. Curățarea de două ori pe zi, dimineața și seara, poate ajuta la îndepărtarea murdăriei, a uleiului și a machiajului. Allurene recomandă Laptele demachiant Uncover my beauty și Apa micelară Refresh me nicely.

Hidratare: Hidratarea este esențială pentru a-ți menține pielea hidratată și sănătoasă. Chiar dacă ai tenul gras, tot trebuie să te hidratezi. Pentru aceasta ai nevoie de o cremă hidratantă ușoară, non-grasă, care nu îți va înfunda porii. Allurene recomandă Crema hidratantă My BFF și Serul hidratant Bliss for My Face.

Protecția solară: Protecția solară este esențială pentru prevenirea îmbătrânirii premature a pielii. Asigură-te că utilizezi o protecție solară cu spectru larg, cu un SPF de cel puțin 30 în fiecare zi, chiar și în zilele înnorate.

Ingredientele curate devin din ce în ce mai importante pentru consumatorii care doresc să se asigure că produsele pe care le folosesc pe pielea lor sunt sigure, durabile și eficiente. În industria de îngrijire a pielii, ingredientele curate sunt cele naturale, organice, non-toxice și ecologice. Produsele Allurene au grijă de tenul tău, fiind potrivite pentru toate tipurile de ten, cu ingrediente naturale, testate dermatologic, oftalmologic și instrumental, fără toxine.

Cu o îngrijire constantă, te poți bucura de o piele frumoasă și sănătoasă pe tot parcursul anului.

Lasă un comentariu

X