Skip links
De dragobete, iubeste-te

De Dragobete, iubește-te!

Tendințele în materie de frumusețe se schimbă mereu, dar îngrijirea nevoilor de bază ale tenului tău este constantă. Luna iubirii este un prilej bun pentru introspecție și cunoaștere de sine, pentru că atunci când iubirea pornește din interior, ea se reflectă și în exterior.

O rutină bună de îngrijire a pielii este poarta către călătoria ta înspre iubirea de sine.

Iubirea înseamnă să ne oferim zilnic gesturi mărunte, momente scurte, dar cu semnificații mari. Cu cât începi mai mult să practici iubirea de sine, cu atât mai mult vei realiza că poți invita iubirea în viața ta în moduri unice, diverse și interesante, cum ar fi explorarea ei prin simțurile tale.

Explorează iubirea de sine prin simțurile tale, în fiecare moment al fiecărei zile

Mirosul este unul dintre cele mai puternice simțuri care creează amintiri și emoții. În ritualul tău zilnic de folosire a cremei pentru ten, ia-ți câteva momente să îi simți mirosul și să te bucuri.

Există multă putere și, de fapt, împuternicire în a te conecta cu tenul tău, prin atingere. Poți avea o adevărată experiență senzorială atunci când intri în contact cu textura unei creme și o aplici pe față. Descoperi senzațiile acestei atingeri, modul cum pielea ta o absoarbe și cum se manifestă această experiență în interiorul tău dacă ești prezent(ă) în acest moment.

Cremă hidratantă Allurene
Cremă hidratantă Allurene

Doar citind aceste rânduri poți deja să te transpui în această rutină de self-care și să îți închei sau să îți începi ziua cu un ritual dedicat tenului, să îl admiri și să îi mulțumești că radiază cea mai frumoasă versiune a ta.

Acordă-ți timp pentru acele micro-momente de self-care

Iubirea de sine nu trebuie să implice întotdeauna un efort masiv, ea poate fi o acumulare de mici gesturi care încet-încet încep să creeze stimuli de relaxare și wellbeing. Acordând atenție acestor micro-momente și oferindu-ți mai multă dragoste, îți vei crea obiceiuri de îngrijire și te vei redescoperi.

Astfel, hrănești, încurajezi și cultivi relația de dragoste pe care o ai cu tine însuți.

De Dragobete, iubește-te! De Dragobete, îndrăgostește-te de cremele Allurene, create cu drag pentru tine, exclusiv în România, pentru un ten hidratat și luminos, cu o rutină de 5 minute pe zi.

Lasă un comentariu

X