Skip links

Lapte demachiant sau apă micelară, ce alegem pentru demachiere?

Când vine vorba de îndepărtarea machiajului optăm pentru diferite produse, cel mai des unele cu care suntem obișnuite sau le-am preluat de la familie sau prieteni. Am crescut văzându-le pe mamele și mătușile noastre folosind laptele demachiant. Prin urmare, acest produs puternic parfumat, asemănător loțiunilor, și-a făcut loc pe rafturile noastre, mai ales datorită tradiției folosirii lui ca demachiant încercat și testat.
Însă, odată cu progresele în tehnologia frumuseții, acest produs s-a reinventat, și-a schimbat compoziția și alături de el, au apărut și alte soluții pentru demachiere.

E nevoie să ne îndrăgostim de curățarea feței și demachiere

Serile de weekend alături de prieteni sau zilele lungi la evenimentele de business, fac parte din experiența femeii de azi. Ce poate nu am moștenit este viața agitată și asocierea ei cu o rutină de îngrijire și demachiere corespunzătoare a feței.
După astfel de ocazii, lipsa curățării tenului, duce la depunerea reziduurilor de machiaj în pori, ceea ce draga mea, îți ia din frumusețe și strălucire. Chiar și cu o curățare adecvată a feței, unele impurități tind să rămână, motiv pentru care este important să alegi produsele potrivite.
Poți alege apa micelară sau laptele demachiant, sau de ce nu ambele, fiindcă important este să îți însușești o rutină eficientă, mai ales pentru demachierea, curățarea și hidratarea feței.

Lapte demachiant sau apă micelară?

Laptele demachiant are un aspect cremos, este compus din uleiuri și ceramide care îndepărtează toate impuritățile depuse pe piele.

Apa micelară are un efect revigorant și de curățare imediată. Conține nutrienți, antioxidanți și micelii, acele particule foarte fine, invizibile cu ochiul liber, care intră rapid în contact cu sebumul și susțin demachierea și tonifierea tenului și a zonei din jurul ochilor.

Ambele produse demachiază și curăță perfect fața, ochii și buzele.

Lapte demachiant Allurene

Când folosim laptele demachiant?

Laptele demachiant se aplică dimineața și seara, folosind un disc de bumbac pentru a asigura o curățare profundă și o hidratare zilnică, mai ales celor cu ten uscat, Cu o consistență catifelată și densă, laptele demachiant este ideal pentru îndepărtarea machiajului complex, aplicat în straturi.

Lapte demachiant Allurene

Încearcă Lapte demachiant Allurene Uncover my beauty.

Conține ulei de migdale și ceramide, cu rol nutritiv și calmant, având un rol important în reducerea cearcănelor și îmbunătățirea tonusului pielii. Ceramidele ajută la fluiditatea membranei celulelor pielii și permit pătrunderea uleiului de migdale în straturile pielii, astfel structura ei își recapătă integritatea și strălucirea.

Apa micelara Alluene

Când folosim apa micelară?

Apa micelară este una dintre cele mai inovatoare modalități de a îndepărta excesul de machiaj, potrivită tenului sensibil, mixt până la gras, asupra căreia are un efect calmant.

Este formată din ansambluri moleculare sferice, numite micelii, capabile să atragă și să încorporeze sebum, machiaj și alte impurități acumulate la nivelul feței pe durata întregii zile, eliminându-le.

Se recomandă folosirea ei, dimineața și seara, indiferent dacă există sau nu machiaj aplicat. După folosire nu e necesară clătirea feței cu apă sau aplicarea altor produse cosmetice, deoarece apa micelară are și rol hidratant.

Încearcă Apa micelară Allurene Refresh me nicely.

Ingredientul activ al produsului este extractul din lucuma, care oferă o curățare blândă și menajează bariera protectoare a pielii. Datorită conținutului extrem de ridicat de nutrienți și antioxidanți, bogat în carotenoide, vit. C, vit. B3 și zinc, care protejează celulele, oferă o bună apărare imunitară, stimulează producția de colagen, inhibă inflamația, reduce roșeața și regenerează deteriorarea pielii.

Apa micelara Allurene

Când folosim laptele demachiant și apa micelară, împreună?  

Apa micelară și laptele demachiant se pot folosi în funcție de nevoile tenului tău. Dacă ai zile în care acesta este uscat, cum se întâmplă mai ales în anotimpurile cu temperaturi extreme, vara și iarna, optează pentru lapte demachiant. Iar atunci când pielea ta este echilibrată, atunci apa micelară ți se va potrivi mai mult.

Folosește-le pe amândouă atunci când alegi laptele demachiant pentru a îndepărta cele mai încăpățânate rimeluri și fonduri de ten, urmat de aplicarea apei micelare care va elimina definitiv resturile de machiaj și va curăța și hidrata tenul.

Acum ai tot ce ai nevoie pentru sănătatea și frumusețea tenului tău, o rutină minimalistă și multifuncțională care te invită la crearea și transmiterea unor tradiții noi, în familie.

Allurene, pentru răsfățul natural al tenului!

Cu drag și prietenie,
Allurene

Lasă un comentariu

X