Skip links

Pregătirea tenului pentru petreceri

Dana Lionte

 

Pregătirea tenului pentru petreceri? Pare complicat, ştiu. De aceea, vreau să v-o prezint pe noua mea prietenă, expertă în frumuseţe şi produse cosmetice româneşti. Ea este Allurene. Pe lângă faptul că este o prietenă minunată, deţine o grămadă de cunoștințe despre îngrijirea tenului și e o companie românească de cosmetice doar din ingrediente naturale, numai potrivite să ne ajute ori de câte ori avem nevoie de ce e mai bun pentru noi.

Allurene și pregătirea tenului pentru petreceri.

Allurene este acea prietenă de care toţi avem nevoie. Prietena care mereu îţi vrea binele, te ajută să devii mai bună pe toate planurile şi la care poţi apela oricând şi pentru orice. Fie că este vorba despre probleme existenţiale sau cele de zi cu zi, Allurene e mereu acolo. Să inspire, să ajute să ne descoperim la capacitate maximă, să avem grijă de noi, să evoluăm pe toate planurile. V-am zis că este şi tare frumoasă şi că are un ten perfect? Care este secretul său? Desigur, produsele cosmetice româneşti, doar din ingrediente naturale pe care  le creează cu drag nu doar pentru ea, ci și pentru noi, prietenele ei. 

Şi cum la o prietenă apelăm pentru orice sfaturi, astăzi am rugat-o pe Allurene să mă ajute să arăt impecabil la o petrecere. Dacă ţinuta şi coafura sunt destul de uşor de rezolvat, cu tenul e treabă serioasă, acesta trebuie să fie impecabil. Şi cum obţinem tenul perfect, aşa din scurt? Aici intră în scenă Allurene. Cu produse cosmetice româneşti, cu ingrediente de calitate, ideale pentru a avea un ten frumos și sănătos.

Primul pas, draga mea, pentru un ten sănătos este curățarea acestuia. Fie că te machiezi sau nu, pielea feței trebuie curățată, atât dimineața,cât și seara. Trebuie să alegi produsele potrivite tipului tău de ten, desigur, din ingrediente naturale. De asemenea, este foarte important să fie testate oftalmologic și dermatologic. Uite, îți fac cadou acest lapte demachiant, cu siguranță ți se va potrivi. Plus că, după petrecere, va trebui să îți dai jos machiajul. 

Lapte demachiant Allurene

Apoi, un ten hidratat, este un ten luminos și sănătos. Un ser hidratant este foarte important pentru pregătirea tenului înainte de machiajul de seară și, bineînțeles din rutina de zi cu zi. 

Ser hidratare Allurene

Și crema pe care o folosești trebuie să fie potrivită tenului tău și nevoilor tale. Nu uita, trebuie să folosești cremă și pentru conturul ochilor!

Cremă contur ochi Allurene

O rutină minimalistă și multifuncțională

Odată ce urmezi acești pași, tenul tău trebuie să arate minunat și numai bun pentru un machiaj care să îți scoată în evidență frumusețea și personalitatea. Și nu uita: să fii mereu bine cu tine, iar asta se va vedea pe fața ta. Și, nu în ultimul rând, fă cele mai bune alegeri, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Așa că, alege cosmetice netestate pe animale și care nu pun în pericol mediul înconjurător. Grija și iubirea pentru tot ce ne înconjoară ne fac mai frumoase. Iar acum, du-te și strălucește, ai tot ce este necesar pentru asta! 

Ce să vă mai spun? Am urmat sfaturile dragii mele prietene, am folosit cu toată încrederea produsele și sfaturile ei minunate și am strălucit. Și nu doar la petrecere, ci și în fiecare zi. Așa e și firesc, când ai lângă tine o prietenă care nu te lasă să uiți de tine, să te îngrijești atât fizic, cât și sufletește, să îți oferi ce e mai bun, astfel încât să devii mai frumoasă din toate punctele de vedere și să ai mereu alături o rutină minimalistă și multifuncțională

Lasă un comentariu

X