Skip links
Set Complete Skincare Allurene

Sfaturi de ingrijire from your BFF – GOOD NIGHT RITUAL

Hello, gorgeous! 😊

Let’s talk about your evening skincare.

Știu, știu… E seară, ai avut o zi grea și parcă nu mai ai energie să te demachiezi sau să acorzi atenție tenului tău. Însă dacă am întreba tenul, probabil ca nu ar fi fericit cu această alegere, pe lângă că te vei simți vinovată dimineață☹. You know that saying: ”Keep calm and love your skin”? Hai să o implementăm.

Keep calm, pune-ți melodia preferată și let’s get started.

Primul pas

Primul pas ar fi să îți îndepărtezi machiajul cu laptele demachiant Allurene – Uncover my Beauty, sau cu apa micelară Allurene – Refresh me nicely. Chiar dacă nu te-ai machiat astăzi, tenul tău are nevoie de o curățare temeinică.

Tips: Laptele demachiant curăță delicat tenul și zona din jurul ochilor, lăsându-l regenerat, are rol hidratant de lungă durată, iar tenul rămâne curat și vitaminizat.

Pasul doi

Next, aplică serul de hidratare Allurene – Bliss for my face, pentru o senzație de finețe, netezire a pielii, îmbunătățirea flexibilității pielii și o hidratare intensă. Aplică serul de hidratare pe față și decolteu, prin mișcări circulare, delicate, de sus în jos, astfel încât să îți faci un masaj de tonifiere și lifting al tenului. Așteaptă aproximativ 2 minute înainte de a trece la următorul pas, pentru a lăsa tenul să absoarbă serul în profunzime.

Pasul trei

Your next BFF is Allurene – Open my Eyes, care este ajutorul tău de nădejde în lupta cu cearcănele și ridurile. Aplică această cremă prin mișcări ușoare, pe tot conturul ochilor, cearcăne, pleoapa mobilă, până la arcada sprâncenei și laba gâștii. Atinge delicat pielea, de la interior spre exteriorul ochiului, apoi tapotează la fel de delicat. Termină aplicarea cu laba gâștii.

Ultimul pas

And your last BFF is Allurene – crema hidratantă, pentru un răsfăț super hidratant, sau Allurene – Hey, young lady – crema antirid (dacă ai un ten matur), pentru prevenirea și reducerea ridurilor, în funcție de nevoile tenului tău. Aplică respectând sfaturile mișcarilor circulare, de jos în sus.

Gata melodia preferată, gata și tu pentru somnul de frumusețe.

Sweet dreams, gorgeous! See you in the morning.

XOXO,
Your BFF.

Lasă un comentariu

X