Skip links

Sfaturi de îngrijire from your BFF –  GOOD MORNING RITUAL

Hey there, my BFF! 😊

Astăzi ti-aș propune să câteva sfaturi de îngrijire from your BFF –  GOOD MORNING RITUAL, pentru a avea un ten hidratat și luminos întreaga zi. Ce zici?

Let’s start, beautiful!

Întotdeauna începem dimineața cu demachierea tenului. Acesta are rolul de a curăța tenul de impuritățile de peste noapte și a pregăti tenul să absoarbă produsele de îngrijire și să obții acel skin glow pe care ni-l dorim cu toate.

Pentru asta, folosește cu încredere fie apa micelară Allurene – Refresh me nicely, fie laptele demachiant Allurene – Uncover my Beauty.

Tips: Apa micelară conține micelii, care au rol de curățare temeinică, dar blândă cu tenul tău, astfel încât pielea ta va fi pregătită pentru următoarea etapă din ritualul tău de ingrijire a tenului.

Apoi, continuă cu serul de hidratare Allurene – Bliss for my face, pentru a oferi tenului tău un răsfăț hidratant și pentru a-ți îmbunătăți flexibilitatea pielii. Aplică serul de hidratare pe față și decolteu, prin mișcări circulare, delicate, de sus în jos, astfel încât să îți faci un masaj de tonifiere și lifting al tenului. Așteaptă aproximativ 2 minute înainte de a trece la următorul pas, pentru a lăsa tenul să absoarbă serul în profunzime.

Urmează apoi Allurene – Open my Eyes, pentru a te ajuta cu cearcănele produse de vizionarea prea multor Tik-Tok-uri în seara precedentă😉 – shhh,  I got you, gorgeous!

Aplică această cremă prin mișcări ușoare, pe tot conturul ochilor, cearcăne, pleoapa mobilă, pana la arcada sprâncenei și laba gâștii. Atinge delicat pielea, de la interior spre exteriorul ochiului, apoi tapotează la fel de delicat. Termină aplicarea cu laba gâștii.

Ultima ta BFF este  Allurene – crema hidratantă, pentru a avea un ten hidratat întreaga zi, sau Allurene – Hey, young lady – crema antirid, dacă tenul tău este deja matur, pentru a reduce adâncimea ridurilor, dar și a hidrata tenul. Aplică respectând sfaturile mișcarilor circulare, de jos în sus.

Last but not least, make-up! Sau fără make-up! Căci frumusețea vine din interior, nu? 🙂

And that’s it. You’re ready to shine all day, beautiful.

P.S. Nu uita să începi ziua cu un pahar mare de apă, băut pe stomacul gol. Continuă să consumi apă pe tot parcursul zilei. Tenul tău îți va mulțumi!

XOXO,
Your BFF.

Lasă un comentariu

X