Skip links
Apă micelară Allurene

Allurene Apa Micelară – Refresh me nicely

Hey, pretty!

Skincare talk time😊

Azi aș vrea să îți vorbesc despre apa micelara Allurene – Refresh me nicely.

Ea este destinată demachierii și tonifierii tenului, fiind potrivită tuturor tipurilor de ten. Ingredientul activ al produsului este extractul din lucuma (un super-fruct de culoare galbenă), ce oferă o curățare blândă, care menajează bariera protectoare a pielii și curăță delicat, respectând echilibrul natural al pielii.

De ce să folosești apa micelară Allurene– Refresh me nicely?

Aceasta curăță delicat tenul și zona din jurul ochilor, lăsându-l curat,catifelat și hidratat. De asemenea, îți oferă o senzație de ten fresh instantă datorită texturii light, previne fotoîmbătrânirea pielii și degradarea colagenului, crește luminozitatea și strălucirea pielii și are rol decongestionant și antiinflamator, oferindu-ți un parfum fără alergeni.

Cum se folosește apa micelară Allurene– Refresh me nicely?

Se aplică pe o dischetă demachiantă, cu ajutorul căreia, prin mișcări circulare, se curăță pielea până la eliminarea completă a impurităților și a machiajului. Easy peasy lemon squeezy, right? 😜

Tips: Demachierea tenului este recomandată atât dimineața, cât și seara, indiferent dacă te-ai machiat sau nu în ziua respectivă, pentru o curățare temeinică a tenului și ca prim pas în rutina de skincare.

And that’s it 🥰

Have an amazing day, gorgeous!

P.S. Don’t forget to love yourself! 💖

Listă ingrediente: Aqua, Glycerin, Propanediol, Propylene Glycol, Poloxamer 184, Ppg-1-Peg-9 Lauryl Glycol Ether, Pouteria Lucuma Pulp Extract, Hesperidin Methyl Chalcone, Benzoic Acid, Parfum, Caprylyl Glycol, Malva Sylvestris Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Arnica Montana, Flower Extract.

XOXO
Your BFF

Lasă un comentariu

X